Home gumb
18.10.2016. u 08:21 Piše: Hina

Najstarija panda uginula u Hong Kongu

Jia Jia uspavana je nakon što joj se zdravlje u posljednja dva tjedna jako pogoršalo, pa nije mogla hodati, priopćio je Ocean Park

 Najstarija panda u zatočeništvu uginula je u nedjelju u 38. godini u tematskom parku u Hong Kongu, objavili su dužnosnici.

Jia Jia uspavana je nakon što joj se zdravlje u posljednja dva tjedna jako pogoršalo, pa nije mogla hodati, priopćio je Ocean Park.

Rođena 1978. u divljnini pokrajine Sečuan, Jia Jia je stigla u Hong Kong 1999. u povodu predaje tog poluautonomnog grada Kini nakon britanske vladavine.

Jia Jia je pet puta rodila po šest malih pandi.

Na svijetu živi manje od 2000 tih rijetkih životinja čija staništa ugrožava razvoj, pokazuju podaci zaklade World Wildlife Fund.

Vaši crteži

Poslali ste nam jako puno crteža :). Evo nekih od njih, a sve možete pogledati u galeriji.

Prijavi se

×

Niste dobili aktivacijsku e-mail poruku?

U kućicu ispod upišite svoju e-mail adresu sa kojom ste se registrirali ili svoje korisničko ime. Na vašu e-mail adresu ćemo vam poslati link aktivaciju svog korisničkog računa.
×

Promijeni lozinku

Upišite svoje korisničko ime ili e-mail adresu s kojom ste se registrirali na 24junior i kliknite na "Pošalji", nakon čega će vam stići e-mail poruka s daljnjim uputstvima.

×

Registriraj se


×
Nastavi surfati