Home gumb
18.09.2016. u 12:12 Piše: Hina

Izazvale kaos u avionu: Iguane pobjegle putniku iz torbe

Putnici na letu kompanije WestJeta iz Toronta za Vancouver morali su napustiti zrakoplov odmah nakon ukrcavanja nakon što su otkriveni "neželjeni gosti"

Putnici na letu kompanije WestJeta iz Toronta za Vancouver u Kanadi morali su napustiti zrakoplov odmah nakon ukrcavanja u subotu navečer nakon što su otkriveni "neželjeni gosti" u avionu.

Dio putnika objavio je na društvenim mrežama da su za kašnjenje leta krive iguane koje je krijumčario jedan od putnika u zrakoplovu.

Zrakoplov je doputovao u Toronto iz Kube ranije u subotu, a jedan od putnika s tog leta zaustavljen je prilikom prolaska kroz carinsku kontrolu jer je u njegovoj prtljazi pronađena iguana.

Muškarac je priznao da ima iguane, a kada je pretražio svoju prtljagu pronašao je samo dvije dok su druge dvije očito pobjegle i sakrile se negdje u avionu u koji su se već ukrcali putnici za let na liniji Toronto-Vancouver.

Stewart je potvrdila da su iguane očito pobjegle iz torbe i iako vjerojatno nisu napustile teretni prostor zrakoplova, djelatnici tvrtke nisu željeli riskirati da životinje pregrizu neke žice ili oštete zrakoplov.

Vaši crteži

Poslali ste nam jako puno crteža :). Evo nekih od njih, a sve možete pogledati u galeriji.

Prijavi se

×

Niste dobili aktivacijsku e-mail poruku?

U kućicu ispod upišite svoju e-mail adresu sa kojom ste se registrirali ili svoje korisničko ime. Na vašu e-mail adresu ćemo vam poslati link aktivaciju svog korisničkog računa.
×

Promijeni lozinku

Upišite svoje korisničko ime ili e-mail adresu s kojom ste se registrirali na 24junior i kliknite na "Pošalji", nakon čega će vam stići e-mail poruka s daljnjim uputstvima.

×

Registriraj se


×
Nastavi surfati