Home gumb
17.09.2016. u 11:26 Piše: Hina

Dvije velike međunarodne izložbe mačaka

Prijavljeno je gotovo 200 mačaka 20 atraktivnih pasmina, od najveće pasmine Maine Coon do bezdlake pasmine Sphinx

Dvije velike međunarodne izložbe mačaka održat će se ovaj vikend u zagrebačkom Westgateu. Na njima će posjetitelji imati priliku vidjeti i Ocicat mačku, vrlo rijetku pasminu.  

Izložbe organiziraju Savez felinoloških društava Hrvatske i Felinološko društvo Zagreb. Prijavljeno je gotovo 200 mačaka 20 atraktivnih pasmina, od najveće pasmine Maine Coon, vjerojatno najpopularnije britanske kratkodlake mačke, do bezdlake pasmine Sphinx.

Osim iz Hrvatske, četveronožne ljepotice i ljepotani doći će iz Slovenije, Italije, Mađarske, Austrije, Poljske, Slovačke, Belgije, Nizozemske te Grčke.

Neke od najljepših mačaka u Europi posjetitelji će imati priliku pogledati na prvom katu Westgatea u subotu od 12 do 21 sat te sutra 10 do 18 sati.

Najatraktivniji dio programa oba dana bit će 'Best in Show', proglašenje najljepših mačaka izložbe, koji će početi večeras u 19.30 sati, a sutra u 16.30 sati, istaknuli su u Savezu felinoloških društava Hrvatske.


    

Vaši crteži

Poslali ste nam jako puno crteža :). Evo nekih od njih, a sve možete pogledati u galeriji.

Prijavi se

×

Niste dobili aktivacijsku e-mail poruku?

U kućicu ispod upišite svoju e-mail adresu sa kojom ste se registrirali ili svoje korisničko ime. Na vašu e-mail adresu ćemo vam poslati link aktivaciju svog korisničkog računa.
×

Promijeni lozinku

Upišite svoje korisničko ime ili e-mail adresu s kojom ste se registrirali na 24junior i kliknite na "Pošalji", nakon čega će vam stići e-mail poruka s daljnjim uputstvima.

×

Registriraj se


×
Nastavi surfati