Home gumb
15.05.2017. u 09:56 Piše: 24junior

Zaboravljene igre iz djetinstva vaših mama i tata

Za razliku od računalnih, za koje i ne treba društvo, stare igre bile su nezamislive bez pravih suigrača i pravila

Što da radi ovaj fant?, Crna marica jedan dva tri!, Lanac probijanac, samo su neke od igara koje su bile popularne prije nego što su računala i pametni mobiteli djeci počeli određivati sadržaj slobodnog vremena. Za razliku od računalnih, za koje i ne treba društvo, stare igre bile su nezamislive bez pravih suigrača i pravila.

Iako postoje točno određena pravila kako igrati igru, jedno je univerzalno: što više, to bolje i veselije. Ove su igre obilježile djetinjstvo mama i tata, ali i baka i djedova mnogih malih Splićana, javlja HRT.

Iz zaborava su ih izvukle dvije učiteljice, Tina i Anđelka, iz Osnovne škole Poišan. Pokrenule su zanimljiv projekt u školskom dvorištu, čiji je cilj oživiti nekoć popularne igre, ali i promicati boravak djece na svježem zraku:

Vaši crteži

Poslali ste nam jako puno crteža :). Evo nekih od njih, a sve možete pogledati u galeriji.

Prijavi se

×

Niste dobili aktivacijsku e-mail poruku?

U kućicu ispod upišite svoju e-mail adresu sa kojom ste se registrirali ili svoje korisničko ime. Na vašu e-mail adresu ćemo vam poslati link aktivaciju svog korisničkog računa.
×

Promijeni lozinku

Upišite svoje korisničko ime ili e-mail adresu s kojom ste se registrirali na 24junior i kliknite na "Pošalji", nakon čega će vam stići e-mail poruka s daljnjim uputstvima.

×

Registriraj se


×
Nastavi surfati