Home gumb
11.01.2017. u 11:00 Piše: 24junior

Vrtić iz snova: Ovdje bi rado provodili dane

U vrtiću o kojem priča cijeli svijet, djecu uče igranju šaha, slikanju, aikidou, plesu, te raznim stranim jezicima

Prava pravcata bajka od vrtića pod nazivom "Sad-Grad" nikla je u gradu Krasnogorsku, blizu ruske prijestolnice. Dio neobične palače su  zamci i kule s likovima iz bajki; vilama, patuljcima i vilenjacima. U vrtiću se djeca igraju, uče, slikaju, plešu... 

Vrtić je osmišljen do najmanjeg detalja. Na stepenicama se nalaze specijalne dječje ogradice, ormarići su napravljeni u obliku kućica, s gomilom igračaka. Tu je smješteno i pravo kazalište s velikim foajeom, garderoberom, velikom scenom i akustičnom dvoranom s profesionalnom rasvjetom. To, objašnjavaju pedagozi, utječe na razvoj sposobnosti i talenata kod djece. 

U posebnoj sobi "žive" junaci iz bajki: vile, patuljci, vilenjaci... Tu ima prelijepog, raznobojnog cvijeća i cepelin s pravim prozorima. Njih su nacrtala djeca, a slikari i dekorateri su sve pretočili u stvarnost. Imaju kreativne radionice, a u dvorištu vrtića se nalazi park s raznim penjalicama, kućicama, toboganima, ljuljačkama, klackalicama... 

Posebna pažnja se posvećuje ne samo razvoju djece, već i njihovom zdravlju. Ovdje su zaposlene čitave "čete" logopeda, psihologa, pa čak i masera. Imaju svojeg kuhara koji priprema jela za svako dijete posebno. Nisu zapostavljeni ni roditelji! Oni svoje dijete mogu pričekati u ugodnom kafiću, uz šalicu kave, i tu se mogu informirati kako se njihovo dijete uklopilo u novu sredinu, te kako napreduje u stjecanju novih vještina i znanja.

Preuzeto sa: Lukin portal za djecu i obitelj

Vaši crteži

Poslali ste nam jako puno crteža :). Evo nekih od njih, a sve možete pogledati u galeriji.

Prijavi se

×

Niste dobili aktivacijsku e-mail poruku?

U kućicu ispod upišite svoju e-mail adresu sa kojom ste se registrirali ili svoje korisničko ime. Na vašu e-mail adresu ćemo vam poslati link aktivaciju svog korisničkog računa.
×

Promijeni lozinku

Upišite svoje korisničko ime ili e-mail adresu s kojom ste se registrirali na 24junior i kliknite na "Pošalji", nakon čega će vam stići e-mail poruka s daljnjim uputstvima.

×

Registriraj se


×
Nastavi surfati