Home gumb
10.07.2017. u 03:15 Piše: 24junior

Više od 300 djece iskušalo je čari ronjenja

Odredište je bila Lučica Orebić, a riječ je o sada već tradicionalnom projektu Pogled u plavo koji za cilj ima promociju ronjenja u Hrvatskoj

Više od 300 djece prošle subote i nedjelje nije moglo sakriti uzbuđenje s lica nakon što su zaronili u veliki bazen pod punom ronilačkom opremom, javlja Večernji list.

Odredište je bila Lučica Orebić, a riječ je o sada već tradicionalnom projektu Pogled u plavo koji za cilj ima promociju ronjenja u Hrvatskoj. 

Svi posjetitelji manifestacije imali su mogućnost besplatno zaroniti u desetmetarski bazen, upoznati se s ronilačkom opremom, tehnikama i vještinama ronjenja, a sve uz stručni nadzor instruktora ronjenja ronilačke sekcije Peliška jedra i instruktora ronjenja Nemo-Adria Rescue Teama koji su članovi Specijalističke ronilačke postrojbe pri uredu za upravljanje u hitnim situacijama Grada Zagreba.

Vaši crteži

Poslali ste nam jako puno crteža :). Evo nekih od njih, a sve možete pogledati u galeriji.

Prijavi se

×

Niste dobili aktivacijsku e-mail poruku?

U kućicu ispod upišite svoju e-mail adresu sa kojom ste se registrirali ili svoje korisničko ime. Na vašu e-mail adresu ćemo vam poslati link aktivaciju svog korisničkog računa.
×

Promijeni lozinku

Upišite svoje korisničko ime ili e-mail adresu s kojom ste se registrirali na 24junior i kliknite na "Pošalji", nakon čega će vam stići e-mail poruka s daljnjim uputstvima.

×

Registriraj se


×
Nastavi surfati