Home gumb
30.12.2016. u 11:00 Piše: 24junior

Opasna zabava: Djeco, klonite se petardi

Doba je godine kad se odraslima i djeci na svakom koraku nude razne pirotehničke naprave, najčešće petarde i rakete

Doba je godine kad se odraslima i djeci na svakom koraku nude razne pirotehničke naprave, najčešće petarde i rakete. S obzirom da pri rukovanju pirotehnikom treba biti vrlo oprezan, najveća je odgovornost na roditeljima.

Roditelji trebaju upozoriti djecu i upoznati ih s posljedicama rukovanja s pirotehnikom, a naročito neprimjerenom, neispravnom i nekvalitetnom. Petarde nisu igračke, a zbog neopreznog korištenja, žrtve su najčešće - djeca.

Iz godine u godinu raste broj djece i maloljetnika koji se bez nadzora koriste raznovrsnim pirotehničkim sredstvima. I najmanja petrada može nanijeti ozbiljne ozljede, pogotovo ako eksplodira u rukama. Najčešće ozljede kod djece i odraslih su opekline, ozljede prstiju i šake, povrede sluha, vida i kostiju.Vaši crteži

Poslali ste nam jako puno crteža :). Evo nekih od njih, a sve možete pogledati u galeriji.

Prijavi se

×

Niste dobili aktivacijsku e-mail poruku?

U kućicu ispod upišite svoju e-mail adresu sa kojom ste se registrirali ili svoje korisničko ime. Na vašu e-mail adresu ćemo vam poslati link aktivaciju svog korisničkog računa.
×

Promijeni lozinku

Upišite svoje korisničko ime ili e-mail adresu s kojom ste se registrirali na 24junior i kliknite na "Pošalji", nakon čega će vam stići e-mail poruka s daljnjim uputstvima.

×

Registriraj se


×
Nastavi surfati