Home gumb
09.07.2015. u 09:55 Piše: 24junior

Najbolji rođendan: Dječaku na proslavu došlo 300 ljudi

Camden se zbog boelsti morao školovati kod kuće pa nije stekao mnogo prijatelja. Kada je počeo govoriti o proslavi rođendana, majka je došla na jednu ideju...

Bolesni dječak iz Virginije vjerojatno će zauvijek pamtiti proslavu svog 10. rođendana.

Naime, Camden se zbog boelsti morao školovati kod kuće pa nije stekao mnogo prijatelja. Kada je počeo govoriti o proslavi, majka je došla na ideju da događaj organizira na Facebooku i pritom pozove sve koji žele doći.

"Camden je rođen 6. srpnja i želi imati ultimativnu zabavu na kojoj bi se svi gađali vodenim balonima i u kojoj bi sudjelovalo jako puno djece. Ovo je otvorena pozivnica svakom djetetu koje se želi gađati vodenim balnima sa ovim genijalnim dječakom", napisala je njegova majka u pozivnici.

Majčina ideja urodila je plodom, a na zabavu je stiglo oko 300 ljudi iz svih dijelova države. Camden je dobio mnogo poklona, a svi troškovi proslave već su pokriveni zahvaljujući dobrim ljudima.

Vaši crteži

Poslali ste nam jako puno crteža :). Evo nekih od njih, a sve možete pogledati u galeriji.

Prijavi se

×

Niste dobili aktivacijsku e-mail poruku?

U kućicu ispod upišite svoju e-mail adresu sa kojom ste se registrirali ili svoje korisničko ime. Na vašu e-mail adresu ćemo vam poslati link aktivaciju svog korisničkog računa.
×

Promijeni lozinku

Upišite svoje korisničko ime ili e-mail adresu s kojom ste se registrirali na 24junior i kliknite na "Pošalji", nakon čega će vam stići e-mail poruka s daljnjim uputstvima.

×

Registriraj se


×
Nastavi surfati