Home gumb
27.03.2017. u 12:00 Piše: 24junior

Na 8. Čigra Limač kupu okupio gotovo 800 mališana

U zagrebačkom Domu sportova u nedjelju je održano najveće taekwondo natjecanje za djecu humanitarnoga karaktera – 8. Čigra Limač Kup i 5. Čigra Open

U zagrebačkom Domu sportova u nedjelju je održano najveće taekwondo natjecanje za djecu humanitarnoga karaktera – 8. Čigra Limač Kup i 5. Čigra Open.

Na natjecanju je sudjelovalo 755 natjecatelja od vrtićke do srednjoškolske dobi iz Hrvatske, Bosne i Hercegovine, te Slovenije.

Pred mnogobrojnom publikom natjecatelji su pokazali svoje znanje i vještine u disciplinama slobodne borbe, tehnici i Kick-u. Kao izvrsni natjecatelji pokazalo se i 20-ak djece sa sindromom Down. 

Prvo mjesto u tehnici osvojio je Taekwondo klub Jakovlje, drugo mjesto Taekwondo klub Čigra, a treće mjesto Taekwando klub Maksimir.

Na natjecanju je predstavljen i novi projekt Taekwondo kluba Čigra pod nazivom ‘Čigra u zajednici’. Riječ je o besplatnim treninizima taekwondoa za djecu nezaposlenih i samohranih roditelja, s područja zagrebačkoga Černomerca, a treninzi će biti u Osovnoj školi ‘Kustošija’.

Vaši crteži

Poslali ste nam jako puno crteža :). Evo nekih od njih, a sve možete pogledati u galeriji.

Prijavi se

×

Niste dobili aktivacijsku e-mail poruku?

U kućicu ispod upišite svoju e-mail adresu sa kojom ste se registrirali ili svoje korisničko ime. Na vašu e-mail adresu ćemo vam poslati link aktivaciju svog korisničkog računa.
×

Promijeni lozinku

Upišite svoje korisničko ime ili e-mail adresu s kojom ste se registrirali na 24junior i kliknite na "Pošalji", nakon čega će vam stići e-mail poruka s daljnjim uputstvima.

×

Registriraj se


×
Nastavi surfati