Home gumb
08.05.2017. u 01:54 Piše: 24junior

Mali mađioničar: Zovu ga 'zrno bibera'

On je mali, ali zna toliko trikova da može zadiviti i starije i mlađe od sebe. Zovu ga 'Zrno bibera'

On je mali, ali zna toliko trikova da može zadiviti i starije i mlađe od sebe. Zovu ga 'Zrno bibera.

Tibor Matječić je sasvim običan dječak, ide u 7. razred zagrebačke osnovne škole Mladost, ima nekoliko kućnih ljubimaca, uči i druži se s prijateljima. No on zna mnoge tajne, one koje ni većina odraslih ne zna i ne razumije jer on je mađioničar.

Njegovo umjetničko ime smislila učiteljica još u prvom razredu jer je, kaže Tibor uvijek bio 'mali kao zrno, a ljut kao biber'.

U svijet magije Tibora je uveo otac Dario, također mađioničar, kad je imao samo pet godina. Talent je brusio i nastupima u kazalištima, s ocem u predstavi “Čarobni svijet”, u školi, ali je nastupao i u Švicarskoj. 

- Tako je i zavolio iluziju. Prve javne nastupe imao je već sa sedam godina - kaže njegova mama. Dodaje da joj suprug i sin često pokazuju trikove, no tajnu nikad ne otkrivaju.

- To više i ne ispitujem jer znam da nema šanse da mi odaju kako su nešto izveli - smije se mama. 

Vaši crteži

Poslali ste nam jako puno crteža :). Evo nekih od njih, a sve možete pogledati u galeriji.

Prijavi se

×

Niste dobili aktivacijsku e-mail poruku?

U kućicu ispod upišite svoju e-mail adresu sa kojom ste se registrirali ili svoje korisničko ime. Na vašu e-mail adresu ćemo vam poslati link aktivaciju svog korisničkog računa.
×

Promijeni lozinku

Upišite svoje korisničko ime ili e-mail adresu s kojom ste se registrirali na 24junior i kliknite na "Pošalji", nakon čega će vam stići e-mail poruka s daljnjim uputstvima.

×

Registriraj se


×
Nastavi surfati