Home gumb
19.12.2013. u 03:18 Piše: 24junior

Igrice i bojanka: Zabavi se uz Jurja, hrabrog viteza

Juraj živi u velikom kraljevstvu i sanja da će postati hrabar vitez, kakav je bio njegov djed. Nakon inspirativnog posjeta baki, Juraj kreće na put prema viteštvu.

Juraj živi u velikom kraljevstvu i sanja da će postati hrabar vitez, kakav je bio njegov djed. Nakon inspirativnog posjeta baki, Juraj odlazi od kuće i kreće na put prema viteštvu. 

Upozna prelijepu Taliu, čarobnjaka zvanog Melquiades, zgodnog Sir Clorexa i tri redovnika koji ga podučavaju prastarim običajima hrabrih vitezova. Iako nije baš najbolji kandidat za viteštvo, Juraj mora ubrzano dorasti izazovima kad se prognani bivši vitez Sir Heraclio i njegova vojska vrate i zaprijete uništiti kraljevstvo.

Ovaj crtani film pun avantura igra u kinima diljem Hrvatske, a mi ti donosimo par poklona od Juraja.

Hrabri vitez pomoći će ti da organiziraš najbolji rođendan u cijelom kraljevstvu klikom na OVAJ LINK, da se zabaviš bojanjem najdražih likova iz crtića klikom na OVAJ LINK i da izvježbaš mozak uz male Jurajeve pitalice klikom na OVAJ LINK.

Vaši crteži

Poslali ste nam jako puno crteža :). Evo nekih od njih, a sve možete pogledati u galeriji.

Prijavi se

×

Niste dobili aktivacijsku e-mail poruku?

U kućicu ispod upišite svoju e-mail adresu sa kojom ste se registrirali ili svoje korisničko ime. Na vašu e-mail adresu ćemo vam poslati link aktivaciju svog korisničkog računa.
×

Promijeni lozinku

Upišite svoje korisničko ime ili e-mail adresu s kojom ste se registrirali na 24junior i kliknite na "Pošalji", nakon čega će vam stići e-mail poruka s daljnjim uputstvima.

×

Registriraj se


×
Nastavi surfati