Home gumb
23.12.2016. u 12:43 Piše: Hina

I životinje zagrebačkog ZOO-a će dobiti božićne darove

Darovi će sadržavati životinjama omiljene poslastice koje će za njih pripremiti, zapakirati i ukrasiti prigodnim porukama posjetitelji zajedno s edukatorima

Životinje u zagrebačkom Zoološkom vrtu dobit će u ponedjeljak, na Štefanje, poklone za Božić, omiljene poslastice koje će taj dan za njih pripremiti edukatori zajedno s posjetiteljima.

Darovi će sadržavati životinjama omiljene poslastice koje će za njih taj dan, 26. prosinca, od 11 do 13 sati u Traperskoj kolibi pripremiti, zapakirati i ukrasiti prigodnim porukama posjetitelji zajedno s edukatorima.

Riječ je o tradicionalnoj božićnoj Slasnoj radionici u sklopu koje posjetitelji sudjeluju u obogaćivanju životnog prostora stanovnika Zološkog vrta, priopćeno je u četvrtak iz zagrebačkog ZOO-a.

Djed Mraz počet će posluživati polastice životinjama u 13 sati s tim da će prvo posjetiti afričke lavove, nosate rakune i smeđe kapucine, potom gibone, zmije, merkate, pa crvene pande i smeđeg medvjeda. Obilazak će završiti druženjem s papigama i lemurima.

Na Štefanje će se djelatnici Zološkog vrta tradicionalno prisjetiti i Štefeka, majmuna koji je u Maksimir stigao 1926. godine i postao jednim od najslavnijih stanovnika u povijesti zagrebačkog ZOO-a. Taj majmun je egzotičnim izgledom i vratolomijama osvojio srca Zagrepčana, pa je ostao zabilježen na crno-bijelim fotografijama i razglednicama, a zahvaljujući Franji Maixneru postao i stripovski junak.

Vaši crteži

Poslali ste nam jako puno crteža :). Evo nekih od njih, a sve možete pogledati u galeriji.

Prijavi se

×

Niste dobili aktivacijsku e-mail poruku?

U kućicu ispod upišite svoju e-mail adresu sa kojom ste se registrirali ili svoje korisničko ime. Na vašu e-mail adresu ćemo vam poslati link aktivaciju svog korisničkog računa.
×

Promijeni lozinku

Upišite svoje korisničko ime ili e-mail adresu s kojom ste se registrirali na 24junior i kliknite na "Pošalji", nakon čega će vam stići e-mail poruka s daljnjim uputstvima.

×

Registriraj se


×
Nastavi surfati