Home gumb
07.05.2013. u 09:15 Piše: 24Junior

Dolazi u Hrvatsku: Putuje svijetom i upoznaje ljude rođene kad i on

Engleski pisac traži ljude koji su rođeni 1. prosinca 1974. godine. Želi vidjeti kako oni žive i što su postigli. Kasnije će o tome napisati knjigu

Engleskog spisatelja Richarda Avisa zanimalo je što su postigli drugi ljudi koji su na Zemlji proveli jednak broj dana kao on.

Zato je počeo putovati svijetom i upoznavati ljude koji su rođeni kad i on, 1. prosinca 1974. godine. Odlučio je upoznati 40 ljudi, a o svom putovanju će napisati knjigu.

- Nisam samo ja rođen tog dana. Kakve živote su vodili drugi ljudi? Koja su im najveća postignuća, koje najveće ambicije? Kako je na njihove živote utjecalo to što su se rodili baš u toj zemlji?, pita se Richard. 

Do sada je upoznao nizozemskog prvaka u body-buildingu, glumca u New Yorku, gradonačelnika talijanskog grada, i još šestero ljudi. Planira otići u Austriju, na Tajland, Indoneziju, Rusiju, Maroko, Sloveniju, na Bruneje i u Hrvatsku. 

Vaši crteži

Poslali ste nam jako puno crteža :). Evo nekih od njih, a sve možete pogledati u galeriji.

Prijavi se

×

Niste dobili aktivacijsku e-mail poruku?

U kućicu ispod upišite svoju e-mail adresu sa kojom ste se registrirali ili svoje korisničko ime. Na vašu e-mail adresu ćemo vam poslati link aktivaciju svog korisničkog računa.
×

Promijeni lozinku

Upišite svoje korisničko ime ili e-mail adresu s kojom ste se registrirali na 24junior i kliknite na "Pošalji", nakon čega će vam stići e-mail poruka s daljnjim uputstvima.

×

Registriraj se


×
Nastavi surfati