Home gumb
13.04.2017. u 02:00 Piše: Hina

Dječak odvezao sebe i sestru u McDonald's na cheeseburger

Kad su nakon kilometar i pol duge vožnje brat i sestra stigli do McDonalds'ova "drive-ina", zaposlenici fast-fooda gledali su ih u čudu

Zbog neopisive želje za McDonald'sovim cheeseburgerom osmogodišnjak iz Ohia sjeo je u očev automobil, na suvozačevo mjesto posjeo četverogodišnju sestru i odvezao se do omiljenog lanca brze hrane, prenijeli su lokalni mediji.

Po pisanju mjesnog lista Weirton Daily Timesa, dječak je naučio voziti gledajući snimke vožnje na YouTubeu. 

U nedjeljno poslijepodne tata je zaspao na katu kuće, a mama utonula u san dok se zajedno s djecom odmarala na kauču u dnevnom boravku. 

Kamere su, piše lokalni list, zabilježile da je mladi vozač bio discipliniraniji od svojih starijih i iskusnijih kolega, propisno se zaustavivši na svim semaforima, sigurno prešavši križanje i željezničku prugu. 

Kad su nakon kilometar i pol duge vožnje brat i sestra stigli do McDonalds'ova "drive-ina", zaposlenici fast-fooda gledali su ih u čudu. 

Istodobno je policija u seocu East Palestine u istočnom Ohiu primila pozive zabrinutih mještana koji su zamijetili dječačića za volanom.

Kad je mlade bjegunce presreo lokalni policajac briznuli su u plač i kazali da su jako željeli jesti cheeseburger, a nisu željeli buditi mamu i tatu. 

Policija nije kaznila dječačića, pa je uspio mirno dovršiti obrok za kojim je toliko žudio. 

Vaši crteži

Poslali ste nam jako puno crteža :). Evo nekih od njih, a sve možete pogledati u galeriji.

Prijavi se

×

Niste dobili aktivacijsku e-mail poruku?

U kućicu ispod upišite svoju e-mail adresu sa kojom ste se registrirali ili svoje korisničko ime. Na vašu e-mail adresu ćemo vam poslati link aktivaciju svog korisničkog računa.
×

Promijeni lozinku

Upišite svoje korisničko ime ili e-mail adresu s kojom ste se registrirali na 24junior i kliknite na "Pošalji", nakon čega će vam stići e-mail poruka s daljnjim uputstvima.

×

Registriraj se


×
Nastavi surfati