Home gumb
15.03.2014. u 11:02 Piše: 24junior

Dječak postao astronaut, a curica kraljica Zemlje slatkiša

Umjetnik Shawn Van Daele (37) pomogao je više od 30 bolesnih mališana da ostvare snove. Samo mu trebaju reći što žele postati i Shawn će im ispuniti želju

Umjetnik Shawn Van Daele (37) pomogao je jednom dječačiću da otputuje u svemir, a djevojčici da postane kraljica Zemlje slatkiša. 

U svojoj karijeri pomogao je više od 30 bolesnih mališana da ostvare svoje snove. Samo mu trebaju reći što žele postati, koliko god ludo se to činilo, i Shawn će im ispuniti želju. 

- Želim potaknuti čaroliju djetinjstva i djeci te njihovim roditeljima pokazati da je sve moguće. Vidjeti izraz na djetetovom licu kad mu se ostvare snovi je jednostavno neprocjenjivo, kazao je umjetnik. 

Svoj rad naziva 'Crtanje za nadu'. Djeca nacrtaju o čemu maštaju, a Shawn pomoću računala napravi slike na kojima mališani postanu ljudi o kojima su maštali.  

Shawn sve radi besplatno i putuje po Kanadi i SAD-u kako bi se susreo s djecom te želi potaknuti druge da pomognu bolesnoj djeci. U videu možete pogledati kako nastaju njegova čarobna djela. 

Vaši crteži

Poslali ste nam jako puno crteža :). Evo nekih od njih, a sve možete pogledati u galeriji.

Prijavi se

×

Niste dobili aktivacijsku e-mail poruku?

U kućicu ispod upišite svoju e-mail adresu sa kojom ste se registrirali ili svoje korisničko ime. Na vašu e-mail adresu ćemo vam poslati link aktivaciju svog korisničkog računa.
×

Promijeni lozinku

Upišite svoje korisničko ime ili e-mail adresu s kojom ste se registrirali na 24junior i kliknite na "Pošalji", nakon čega će vam stići e-mail poruka s daljnjim uputstvima.

×

Registriraj se


×
Nastavi surfati