Home gumb
18.11.2014. u 02:00 Piše: 24junior

Tata za sinov 5. rođendan postao pravi Spiderman

Tata je znao da maleni obožava Spidermana te je kontaktirao dizajnere kostima iz poznatog filma koji su mu pristali pomoći. Za njega su napravili repliku kostima

Da bi razveselio svojeg sina na njegov 5. rođendan, jedan se tata iz Velike Britanije obukao u odijelo superjunaka Spidermana. Supertata skočio je s krova pred iznenađenog dječaka  i čestitao mu rođendan. 

- Jesi li ti Jayden? Super te je vidjeti! Koliko imaš godina? - pitao je 'Spiderman' dječaka kojemu su liječnici prošle godine dijagnosticirali tešku bolest. 

Tata je znao da maleni obožava Spidermana te je kontaktirao dizajnere kostima iz poznatog filma koji su mu pristali pomoći. Za njega su napravili repliku kostima i poslali mu kako bi iznenadio dječaka. 

- Ponosan sam što sam to uspio učiniti za njega. Još se bori s bolešću, ali sada ima Spidermana da ga čuva - poručio je Mike Wilson. 

Vaši crteži

Poslali ste nam jako puno crteža :). Evo nekih od njih, a sve možete pogledati u galeriji.

Prijavi se

×

Niste dobili aktivacijsku e-mail poruku?

U kućicu ispod upišite svoju e-mail adresu sa kojom ste se registrirali ili svoje korisničko ime. Na vašu e-mail adresu ćemo vam poslati link aktivaciju svog korisničkog računa.
×

Promijeni lozinku

Upišite svoje korisničko ime ili e-mail adresu s kojom ste se registrirali na 24junior i kliknite na "Pošalji", nakon čega će vam stići e-mail poruka s daljnjim uputstvima.

×

Registriraj se


×
Nastavi surfati