Home gumb
10.07.2015. u 10:00 Piše: 24junior

On obožava policajce, ali ovaj susret nije dobro prošao

Mali buntovnik iz Kanade sa samo tri godine imao je prvi susret s policijom i pritom zaradio prvu kaznu za nepropisno parkiranje. Njegova reakcija je bila neprocjenjiva

Mali buntovnik iz Kanade sa samo tri godine imao je susret s policijom i pritom zaradio prvu kaznu za nepropisno parkiranje, javlja Daily Mail.

Declan Tramley sjeo je hrabro na svoj crveni motocikl i krenuo u vožnju života. Nakon nekoliko metara se parkirao, a pred njega je stao policajac. Dječak se izbezumio od sreće jer jako voli policajce, no kad mu je objasnio zašto je došao, maleni je zanijemio. Dobio je “kaznu za parkiranje”. 

Dječakova reakcija bila je neprocjenjiva, a sve su snimile kamere. Maleni prijestupnik odmah je skupio mnoštvo obožavatelja na društvenim mrežama.

Ipak valja napomenuti kako iza svega stoji dječakov otac koji je sinu, u suradnji s lokalnim policajcem, odlučio prirediti malu spačku. Čini se kako mališana sve skupa nije previše smetalo. Štoviše, oduševljen je svojom "kaznom", a majka kaže da ju je pokušao prokrijumčariti i u krevet.

Vaši crteži

Poslali ste nam jako puno crteža :). Evo nekih od njih, a sve možete pogledati u galeriji.

Prijavi se

×

Niste dobili aktivacijsku e-mail poruku?

U kućicu ispod upišite svoju e-mail adresu sa kojom ste se registrirali ili svoje korisničko ime. Na vašu e-mail adresu ćemo vam poslati link aktivaciju svog korisničkog računa.
×

Promijeni lozinku

Upišite svoje korisničko ime ili e-mail adresu s kojom ste se registrirali na 24junior i kliknite na "Pošalji", nakon čega će vam stići e-mail poruka s daljnjim uputstvima.

×

Registriraj se


×
Nastavi surfati