Home gumb
02.05.2013. u 12:00 Piše: Ivan Hruškovec

Tjednih top 5: Vozite autiće na daljinski i letite kao Iron Man

U tjednom pregledu aplikacija donosimo vam i zabavnu igru riječi Toliti te aplikaciju Hopscotch za iOS uređaje uz koju i najmlađi mogu naučiti osnove programiranja

Re-Volt Classic

Re-Volt je bio popularna igra na Sega Dreamcast konzoli, a sada se vraća na ekrane pametnih telefona. Utrke malenih automobila na daljinski upravljač u novoj verziji nude 14 staza i 42 automobila te pet različitih modova igranja. Svaka staza prati vaše vrijeme ter ga možete usporediti s vozačima iz cijelog svijeta. Za jedan dolar možete otključati i sve staze ili vozila.

Iron Man 3

Fanovi Iron Mana mogu uz novi film, koji trenutno igra u kinima, zaigrati i igru kao Tony Stark. Slično kao u Temple Runu, ovdje jurite preko ogromnih razina, odnosno letite i izbjegavate promet i druge prepreke. Radnja same igre smještena je nakon filma te vas čekaju brojni neprijatelji poznati iz Iron Man stripova, Crimson Dynamo, MODOK...

First Wood War

First Wood War je strateška igra u tri dimenzije s atraktivnom grafikom, a uz misije koje možete igrati sami, donosi i online kampanju u kojoj možete igrati protiv drugih igrača. Vaši drveni vojnici borit će se na više od 20 mapa, a kako ih vodite, otvarat će vam se opcije za nadogradnju i nove tehnologije. Nude se brojni i skupi dodaci za stvarni novac.

Toliti

Toliti je besplatna igra za vaš iPhone ili Android uređaj uz koju možete vježbati moždane vijuge. Zadatak je da što brže na polju sa slovima pronađete što više hrvatskih riječi. Dobrim rezultatom možete skupiti novčiće koji će vam dati priliku da kupite pomoć poput brzog otkrivanja riječi ili miješanja slova, a možete ih kupiti i stvarnim novcem.

Hopscotch

Želite li naučiti osnove programiranja, dostupno vam je nekoliko aplikacija, a među njima je i besplatna Hopscotch HD za iPad. Namijenjena je djeci od 8 do 12 godina koja mogu na jednostavan i vizualan način povlačiti naredbe, a potom klikom na tipku play vidjeti vlastiti program. Napretkom možete dodavati više objekata i radnji u aplikaciju.

Vaši crteži

Poslali ste nam jako puno crteža :). Evo nekih od njih, a sve možete pogledati u galeriji.

Prijavi se

×

Niste dobili aktivacijsku e-mail poruku?

U kućicu ispod upišite svoju e-mail adresu sa kojom ste se registrirali ili svoje korisničko ime. Na vašu e-mail adresu ćemo vam poslati link aktivaciju svog korisničkog računa.
×

Promijeni lozinku

Upišite svoje korisničko ime ili e-mail adresu s kojom ste se registrirali na 24junior i kliknite na "Pošalji", nakon čega će vam stići e-mail poruka s daljnjim uputstvima.

×

Registriraj se


×
Nastavi surfati