Home gumb
07.03.2013. u 12:00 Piše: Ivan Hruškovec

Tjednih Top 5: Postanite pravi vozač utrka ili veliki Čarobnjak

U ovotjednom pregledu igara donosimo pustolovne utrke po stvarnim stazama, ali i maleni Pou podsjetit će vas na Tamagochija o kojem se možete stalno brinuti

Mega Dragon Run
Kao mali hrabri zmaj u ovoj igri krećete u utrku kako bi spasili vašu majku koju su oteli spiljski ljudi. Njihov plan je napraviti juhu od nje, a vaš je zadatak spasiti je. Kroz igru možete skakati i rigati vatru, a bitno je i skupljati novčiće kako bi se, kada izgubite život, mogli brzo vratiti u igru. Sjajno animirana igra nudi i mogućnost igranja s prijateljima.

Temple Run: Oz
Temple Run 2 je relativno nova igra, a nakon verzije po crtanom filmu Merida Hrabra, dobila je i verziju nadahnutu novim filmom o čarobnjaku iz Oza. U igri vodite čarobnjaka po putu od žute cigle, a dok skupljate novčiće morate izbjegavati prepreke. Okoliš igre koja testira reflekse mijenjat će se kako trčite pa ćete se u jednom trenutku naći i u balonu. 

Real Racing 3
Real Racing 3 je jedna od najbolje dizajniranih trkaćih igara koje se mogu besplatno skinuti. U igri su stvarne staze i više od 45 detaljno prenesenih vozila poput Porschea ili Audija. No igra je stvarno velika i trebat će vam barem 1,7 GB prostora na uređaju kako biste je mogli instalirati. Utrkujete se protiv stvarnih ljudi i vremena koje su oni postigli na istoj stazi.

Sporos
Sporos je još jedna mobilna igra koja napreže vaše moždane vijuge. U ovoj jednostavnoj igri koja izgleda kao znanstveni eksperiment imate ‘spore’, odnosno kuglice kojima morate aktivirati ćelije na razini. Uz malo sreće, vještine i logike, trebate odabrati polje koje aktivira najviše ćelija. Nekoliko stotina razina trebalo bi biti dovoljan izazov.

Pou
Onima koji se sjećaju Tamagochija, Pou će biti prilično jasna igra. Ovo je svojevrsni nasljednik koji je namijenjen mladima. Trebate ga hraniti, liječiti, igrati se s njim i očistiti ga kad se uneredi te pratiti kako raste. U ovoj igri, koja oduševljava djecu, možete otključavati slike i dodatke za vaše likove pa ih tako dodatno urediti odjećom, šeširima, naočalama.     

Vaši crteži

Poslali ste nam jako puno crteža :). Evo nekih od njih, a sve možete pogledati u galeriji.

Prijavi se

×

Niste dobili aktivacijsku e-mail poruku?

U kućicu ispod upišite svoju e-mail adresu sa kojom ste se registrirali ili svoje korisničko ime. Na vašu e-mail adresu ćemo vam poslati link aktivaciju svog korisničkog računa.
×

Promijeni lozinku

Upišite svoje korisničko ime ili e-mail adresu s kojom ste se registrirali na 24junior i kliknite na "Pošalji", nakon čega će vam stići e-mail poruka s daljnjim uputstvima.

×

Registriraj se


×
Nastavi surfati