Home gumb
28.03.2013. u 02:00 Piše: Ivan Hruškovec

Tjedni top 5: Prapovijesna obitelj i lov na izvanzemaljce

U tjednom pregledu igara za mlade donosimo vam jurnjavu u kojoj autom bježite iz grada, pustolovine prapovijesne obitelji i malog pingvina koji spašava svoju obitelj

The Croods

The Croods je igra finskog studija Rovio, poznatog prema serijalu “Angry Birds”, a riječ je o igri baziranoj na animiranom filmu koji prati život “prve moderne obitelji na putovanju života”. U ovoj pretpovijesnoj pustolovini vi ćete loviti divlje životinje, graditi im kuće i uređivati svoje praselo. Kako biste u tome bili uspješniji, u aplikaciji se mogu kupiti dodaci, koji stoje i do 60 dolara.

Captain Antarctica

Kapetan je pingvin koji kreće u bitku kako bi spasio ženu i djecu i spreman je od svojih morskih neprijatelja napraviti suši. Kako bi to lakše postigao možete uključiti razne dodatke, a njih kupujete skupljanjem bodova. Tu su rasvjeta, ali i motori koji rade na lubenice i trešnje... U aplikaciji možete i stvarnim novcem kupiti zlato, blago i druge dodatke.

The Jump: Escape The City

Ljubitelji 3D utrka doći će na svoje u ovoj jurnjavi za iOS i Android. Vaša zabava u igri upravo je propala i morate pobjeći do ruba grada. Za to imate pet minuta, a u igri vi ste za volanom lebdećeg automobila koji možete stalno poboljšavati. No stvar je u tome što niti jedna utrka neće biti ista. Cijelu igru prati i glazba DJ-a koji je osvojio nagradu Grammy.

Catcha Catcha Aliens

Igrali ste “Temple Run”? Onda će vam u “Catcha Catcha” sve biti otprilike jasno. Ovdje ste svemirski lovac koji razne planete mora očistiti od izvanzemaljskih napasti. Na različitim misijama morat ćete tako izbjegavati brojne prepreke i što dulje izdržati. Nude se tri planeta i 45 razina. Glasove u igri dali su Jonathan Ross i poznati glumac Stephen Fry.

NightSky

NightSky je prekrasno dizajnirana mozgalica u kojoj naginjanjem telefona ili kontrolama na ekranu morate pomicati tajanstvenu sferu kroz razine pune prepreka. Noćne siluete, sjajna animacija i glazba glavni su aduti igre. Fizikalni model je odličan, a težinu igre možete podesiti, ako vam se tjeranje kugle kroz čudne svjetove čini prelaganim.

Vaši crteži

Poslali ste nam jako puno crteža :). Evo nekih od njih, a sve možete pogledati u galeriji.

Prijavi se

×

Niste dobili aktivacijsku e-mail poruku?

U kućicu ispod upišite svoju e-mail adresu sa kojom ste se registrirali ili svoje korisničko ime. Na vašu e-mail adresu ćemo vam poslati link aktivaciju svog korisničkog računa.
×

Promijeni lozinku

Upišite svoje korisničko ime ili e-mail adresu s kojom ste se registrirali na 24junior i kliknite na "Pošalji", nakon čega će vam stići e-mail poruka s daljnjim uputstvima.

×

Registriraj se


×
Nastavi surfati