Home gumb
24.10.2013. u 12:22 Piše: 24junior

Postani majstor Minecrafta uz supervodič za početnike

Ako za nekoliko minuta ne nađete hranu i sklonište, past će mrak i čudovišta bi vas mogla uloviti. Što ćete učiniti?

Jedinstveni priručnik za početnike u Minecraftu izvrstan je vodič za preživljavanje prvih dana u ovoj pustolovnoj PC igri.

Egmont, najveći europski izdavač za djecu, izdao je službeni Minecraftov priručnik za početnike na 80 stranica koji bi vam mogao spasiti život kada se sami nađete u čudnovatom novom svijetu punom skrivenih opasnosti. Ako za nekoliko minuta ne nađete hranu i sklonište, past će mrak i čudovišta bi vas mogla uloviti. Što ćete učiniti?

Naučit ćete kako pronaći najpotrebnije stvari, napraviti sklonište, izraditi alat, oklop i oružje te kako se zaštititi od čudovišta. Priručnik sadrži i savjete iskusnih igrača Minecrafta i znalaca koji su tu igru izmislili. Ovo je izvrstan vodič za preživljavanje prvih dana u Minecraftu. Tek kada ga pročitate, čekaju vas prave pustolovine u svijetu Minecrafta.

Minecraft je igra bez jasno postavljenih pravila u kojoj igrač može izgraditi sve što poželi. Počnite u prvoj dimenziji gdje se možete naći u najrazličitijim okruženjima: ondje su močvara, planina, tajga, pustinja, šuma, ravnica, prašuma, snježni krajolik, ocean ili svijet rijetkih gljiva. Iz prve dimenzije možete krenuti u „Podzemni svijet“, pakleni krajolik propasti i konačnoga kraja. U toj zastrašujućoj dimenziji živi zmaj koji će vam pokušati oduzeti život. Vaše napredovanje kroz igru će se nagrađivati. Možete igrati sami ili s drugima. Možete igrati u sigurnom „Kreativnom okružju“ istražujući i gradeći ili u „Okružju za preživljavanje“, gdje ćete se neprestano boriti sa čudovištima koja će nasrtati na vas čim padne mrak. Samo o vama ovisi za kakvu ćete se vrstu pustolovine odlučiti.

Minecraft - priručnik za početnike prigodan je za dječake od 8 do 12 godina starosti. Dostupan je na Mondu po ekskluzivnoj cijeni od 64,90 kn putem predbilježbi do 30.10.

Vaši crteži

Poslali ste nam jako puno crteža :). Evo nekih od njih, a sve možete pogledati u galeriji.

Prijavi se

×

Niste dobili aktivacijsku e-mail poruku?

U kućicu ispod upišite svoju e-mail adresu sa kojom ste se registrirali ili svoje korisničko ime. Na vašu e-mail adresu ćemo vam poslati link aktivaciju svog korisničkog računa.
×

Promijeni lozinku

Upišite svoje korisničko ime ili e-mail adresu s kojom ste se registrirali na 24junior i kliknite na "Pošalji", nakon čega će vam stići e-mail poruka s daljnjim uputstvima.

×

Registriraj se


×
Nastavi surfati