Home gumb
06.06.2013. u 02:51 Piše: 24Junior

Najbolje računalne igre za zabavu tijekom ljetnih praznika

Donosimo vam pet cool igrica kojima biste se mogli zabaviti tijekom ljeta. Neki su nam likovi dobro poznati poput Luigija i Lare Croft, a neki su novi

1. Lego City Undercover igra je za Nintendo Wii, a vi ste plastični detektiv na tajnom zadatku. Igra se kao GTA, a vaš je zadatak zaustaviti Rexa Furyja i njegovu plastičnu zločinačku organizaciju

2. Bioshock Infinite jedna je od boljih igara u posljednje vrijeme koja donosi fantastičan svijet letećeg grada Columbije u koji vi dolazite kao glavni junak Booker DeWitt. Vi ste privatni istražitelj koji mora pronaći nestalu djevojku, ali kroz igru otkrivate i kako je nastao ovaj neobični leteći grad.

3. Tomb Rider - Novi nastavak popularnog serijala opet nas stavlja u ulogu Lare Croft. Ovdje je ona mlada 21-godišnjakinja koja se sprema na prvu arheološku ekspediciju, no njezin brod razbija se kraj tajanstvenog otoka i stvari krenu po zlu. Kroz ovu igru pratimo kako se i Lara mijenja u snažnu junakinju te uči nove vještine kroz igru.

4. Luigi’s Mansion 2 - Nakon više od deset godina, Marijev brat blizanac Luigi vraća se opet u lov na duhove. U igri Luigi’s Mansion 2 čeka ga još više pustolovina i pet kuća koje će morati istražiti, a tu su i tajne te zagonetke koje mora riješiti. Igra je izašla na Nintendo 3DS konzolama. 

5. Nogometna prvenstva uglavnom su pri kraju, a do nove fife dijele nas četiri mjeseca. ovo je pravo vrijeme da opet zaigrate popularnu nogometnu igru.

Vaši crteži

Poslali ste nam jako puno crteža :). Evo nekih od njih, a sve možete pogledati u galeriji.

Prijavi se

×

Niste dobili aktivacijsku e-mail poruku?

U kućicu ispod upišite svoju e-mail adresu sa kojom ste se registrirali ili svoje korisničko ime. Na vašu e-mail adresu ćemo vam poslati link aktivaciju svog korisničkog računa.
×

Promijeni lozinku

Upišite svoje korisničko ime ili e-mail adresu s kojom ste se registrirali na 24junior i kliknite na "Pošalji", nakon čega će vam stići e-mail poruka s daljnjim uputstvima.

×

Registriraj se


×
Nastavi surfati