Home gumb
23.05.2013. u 10:45 Piše: Ivan Hruškovec

Borite se kao Yoda ili budite najbrži na ulicama Londona

U tjednom pregledu igara donosimo vam pustolovine Lego Yode, igru nastalu prema serijalu Brzi i žestoki, a vraća se i Carmageddon koji spaja utrke i uništavanje

Find a Way, Jose

Uspješna je mozgalica koja je prebačena sa Samsung Bada platforme na iOS uređaje. U ovoj igri vaš je zadatak da Joseu oslobodite put tako što ćete pomicati dijelove slike koji su inspirirani blokovima iz Tetrisa. Neke prepreke ne mogu se micati, a ukupno vas čeka 100 različitih zagonetki. Igru si možete olakšati novčićima koje skupljate (ili kupujete).

Lego Star Wars: The Yoda Chronicles

U novoj Lego pustolovini “Ratova zvijezda” možete birati hoćete li igrati kao Yoda ili Grof Dooku. Radnja igre smještena je na Coruscant, gdje vas čeka 15 glavnih misija i 5 bonus razina. Polovica ih je dostupno odmah, dok će tijekom ljeta stići ostatak, a tad bi trebala doći i Android verzija igre. Bonuse možete ostvariti prebacite li se vašim LEGO ID brojem između mobitela i računala.

Tiny Troopers 2: Special Ops

Nastavak strateške akcijske igre s neobičnim vojnicima donosi istu dozu humora i zabave, a vaš zadatak je da vodite vojnike s prevelikim glavama u bitku protiv brojnih neprijatelja. Sama igra je jednostavna, klikom pokazujete vojnicima gdje da idu i birate oružja kojima želite pucati. Bodovima koje osvajate možete poboljšati vojnike, a isto možete učiniti i stvarnim novcem.

Carmageddon

Carmageddon je klasik video igara koji je u prvoj verziji na računala stigao davne 1997. godine. Igra se sada vraća na Android i iOS uređaje, a vaš zadatak i dalje će biti isti. Na širokim stazama vozit ćete automobile stvorene za uništavanje svega što vam se nađe na putu i tako ćete dobivati bodove za razaranje automobila ili pokojeg pješaka koji vam se nađe na putu.

Fast & Furious 6: The Game

Brzi i žestoki 6 upravo igra u kinima, a na mobitele je stigla i igra u kojoj se možemo utrkivati na ulicama Londona. Uz utrke ubrzanja i drift možete sudjelovati u pljačkama i raznim turnirima. Dostupan je velik broj vozila, od Dodgea Chargera iz 1970. do najnovijih jurilica.

Vaši crteži

Poslali ste nam jako puno crteža :). Evo nekih od njih, a sve možete pogledati u galeriji.

Prijavi se

×

Niste dobili aktivacijsku e-mail poruku?

U kućicu ispod upišite svoju e-mail adresu sa kojom ste se registrirali ili svoje korisničko ime. Na vašu e-mail adresu ćemo vam poslati link aktivaciju svog korisničkog računa.
×

Promijeni lozinku

Upišite svoje korisničko ime ili e-mail adresu s kojom ste se registrirali na 24junior i kliknite na "Pošalji", nakon čega će vam stići e-mail poruka s daljnjim uputstvima.

×

Registriraj se


×
Nastavi surfati